O nama

Naša posvećenost gostima @Olife jednostavno je značajna koliko i voljena Maslinovo drvo je hrvatskom narodu, koji je tradicionalno simbol mira i prijateljstva. Oživljavamo to u našim uslugama ugostiteljstva i gastronomije – ovi nas sastojci nadahnjuju u budućnosti u održivosti. Želimo rasti samo tako, zato smo naš obiteljski hotel nazvali “Olife”. “O” za maslinu i “Life” za vođenje mediteranskog zdravog načina života. Naša je vizija pružiti našim gostima opuštajući otočni odmor koji se osjeća kao kod kuće.

Vizija i san moraju biti ispunjeni životom svaki dan.

U proljeće 2018. Arian SALEHYNIA započeo je životni projekt obnove. “Bili smo tako iznenađeni kad nas je pronašla veličanstvena zgrada u Milni na otoku Braču, šapćući” oživi me “i upravo smo to učinili!” Ove godine u 2019. proširili smo svoje planove na Olife Beach Bar i restoran za ljetnu sezonu. Dođite podijelite svoj odmor s nama.

U Olifeu vas pozivamo da podijelite svoje želje za što boljim odmorom i rado ćemo vam pomoći u organiziranju aktivnosti na suncu. Naše najbolje iskustvo je naše zadovoljstvo. Mi smo hrvatski hotel s austrijskim dodirima kvalitete i inovativnosti.

Osnove

 

Sezona

Travanj – studeni

Zračna luka

Split (SPU)

Bol (BWK) Brac

Vremenska zona

GMT+1

Valuta

Kuna (HRK)

Jezik

Hrvatski, engleski, njemački

Boat Coordinates

N 43°19’49.3″ E 16°26’03.7″

 

Lokacija

Olife Hotel
Racic 1
21405 Milna
Island Brac, Croatia

 

Kontakt

E   office@olife-hotel.com
T   +385 (21) 240 014

Hrvatski