2018. godine dan je startni signal za restoran Olife. Nakon iskustava koja smo uspjeli prikupiti u prvoj godini našeg postojanja i nakon što smo uživali u vrlo dobrom odazivu na naše regionalne proizvode. Ponosni smo što ove godine imamo podršku Veljka Lipšanovića.

Za hranu koristimo samo visokokvalitetno meso socijalne skrbi, regionalni sir, voće i povrće i organske proizvode iz vlastitog Olife vrta.

Istražite naš menu

Kao poduzetnici s austrijskim korijenima imamo vrlo visoke zahtjeve prema sebi, jer smo ovdje posebno razmaženi austrijskom / boemskom kuhinjom. Kod nas su sva jela svježa i pripremljena s ljubavlju i vrlo rado bismo vas dočekali i razmazili kulinarskim delicijama.

Naši kuhari i naša ljubav prema hrani

Veljko je u viskoj Komiži kuhao holivudskoj legendi Pierceu Brosnanu i njegovoj supruzi Keely tijekom snimanja filma “Mamma Mia”.

Veljko je dobro obrazovani kuhar, kojeg raduju brojna kulinarska natjecanja. Njegova karijera sažima 20 godina dalmatinsko-mediteranske kuhinje, koja je izvedena u  odernoj prezentaciji, pružajući izvorni kulinarski potpis i iskustvo.

“Moja kuhinja zahtijeva i najbolje namirnice, odgovarajuću dozu začina spoj tradicionalnih i modernih tehnika. Međutim, jedan neizostavni sastojak mojih jela je žlica puna ljubavi, baš kao što sam ju dobio kao i podršku u svom životnom i radnom partneru, a to je naša slastičarka Vlasta. Naša je priča započela u trenutku kad sam je prvi put vidio, kad je ušla u sobu u kojoj sam održavao jednu od svojih kulinarskih radionica. Očaran njezinim izgledom nisam je mogao pustiti. Od tada, naše ideje i obostrana naklonost gastronomiji postaju sve jači u koraku s našom ljubavlju. Nadam se da će gosti restorana Olife okusiti to pecivo i jela koja im kreiramo. “
Veljko Lipšanović

Glavni Kuhar

VELJKO LIPŠANOVIĆ


Slastičarka

VLASTA PERAK


 

Lokacija

Olife Restoran u Olife Hotelu
Racic 1, 21405 Milna
Otok Brač, Hrvatska

 

Kontakt

E   office@olife-hotel.com
T   +385 (21) 240 014

Hrvatski